Mihai Moiceanu

Mihai Moiceanu scrie despre fotografie din anul 2000, este fotograf profesionist din 1986 si merge pe munte de-o viata. Fotografia este modus vivendi iar calatoriile sunt a doua lui natura. In 2005 conduce primele workshopuri de fotografie din tara, in care abordeaza fotografia de peisaj, portert, traditiile si viata de zi cu zi din zona Branului. Incepand cu 2007 organizeaza si conduce phototour-uri in Romania - Delta Dunarii,  Maramures, Bucovina, Fagaras, Retezat, Apuseni, Transilvania. In acelasi an, incep phototour-urile care au ca destinatie Himalaya, Patagonia, Tibet, Alpi, Vietnam, SUA, Peru, Europa.

De-a lungul anilor a avut noua expozitii personale vernisate in marile orase din tara - Brasov, Cluj, Sibiu, Tg. Mures, Iasi, Bucuresti, Craiova, dar si la Berlin, Munchen, Barcelona, Limasol. Participa la expozitii de grup vernisate la Tulouse, Gallway, Roma, Rabat, Cork, Munchen, Nicosia, Brasov. Are fotografii in colectii particulare din tara si strainatate.

Timp de 8 ani a fost editorialist la Chip Foto Video, lider in piata de reviste foto din Romania. Scrie despre subiectele fotografice de care este atras: povestea unei fotografii, intalniri cu oameni interesanti, obiceiuri la care a fost partas, locuri pe care le-a vizitat, tehnici pe care le utilizeaza, despre cum vede fotografia de azi.
Intre 2013 si 2015 a fost director editorial la revista PHOTOgraphia, prima revista multimedia despre fotografie din Romania.

A publicat in 2005 la editura CAMERA mm, albumul de fotografie Brasov - un exercitiu de privire si in 2012 la editura Chip Foto Video, cartea de sfaturi de fotografie: 10 destinatii fotografice din Romania. A fost publicat in numeroase reviste de specialitate sau presa generalista tiparita si virtuala: Photomagazine, Discovery, National Geographic Traveler, Reader’s Digest, hotnews.ro, foto-magazin.ro etc.

A debutat ca fotograf profesionist in 1986 iar de-a lungul timpului a lucrat pentru clienti importanti: Mobex, Kronospan, Selgros, Kaufland, Steinel, Grafitti BBDO, Black Pencil, CEZ Romania, Jidvei, ELMAS, Bere Ciucas, Reinert, Ardealul etc. realizand fotografii si coordonand proiecte complexe de publicitate.

De-a lungul carierei primeste peste 30 de premii internationale si peste 50 de premii nationale de fotografie, este excelenta a FIAP cu rang de aur.

Locul de suflet unde fotografiaza de 4 decenii este situat intre muntii Bucegi si Piatra Craiului, zona rurala Bran - Moieciu - Fundata.

Despre noi

Agentia noastra e centrata pe activitati specifice fotografilor care vor sa invete sau sa calatoreasca, descoperind prin fotografie destinatii in tara si in lume. Din 2005 oferim programe destinate atat fotografilor incepatori cat si celor avansati, organizand ture predefinite sau la cerere. Fiind lideri de piata, aici veti gasi cele mai noi programe, destinatii sau cursuri de fotografie.
Agentia este condusa de Mihai Moiceanu unul din cei mai importanti fotografi profesionisti din Romania, autor de carte, editorialist, ghid montan.
Citeste mai multe despre noi sau contacteaza-ne.

Urmareste-ne

Mihai Moiceanu pe Twitter