Calendar PhotoTOUR

16
Februarie
Share

Creste cu zapada


Piatra Craiului la vreme de iarna este asemenea unui basm frumos spus la gura sobei. Creasta principala a „Craiului“ orientata nord-est, sud-vest, „primeste“ lumina de rasarit ca si pe cea de apus, intr-un unghi ideal pentru fotografie, dar numai in timpul iernii, de aceea luna februarie este una din cele mai nimerite pentru a merge in locuri de unde se pot face imagini spectaculoase de rasarit sau apus.

16 - 19 februarie, 2017 | 4 zile | locuri disponibile |
Grad de dificultate:    trek4

12
Martie
Share

Ski Phototour - Dolomiti


Considerati o mecca a turismului si alpinismului european, Dolomitii, parte din Muntii Alpi, sunt renumiti prin peretii verticali de calcar dolomitic care se inalta la verticala peste zona valurita de la baza. In zilele senine culoarea dolomitei (usor galbui cu inflexiuni rosietice) contrasteaza puternic cu albastrul cerului. La vreme de iarna Dolomitii sunt un paradis pentru schiori prin cei peste 1200 de km de parti la care accesul se face cu un singur schipass. In acelasi timp Dolomitii sunt un vis pentru orice fotograf de peisaj.

12 - 19 martie, 2017 | 8 zile | locuri disponibile |
Grad de dificultate:    trek3

04
Mai
Share

Delta salbatica


Un colt de natura aflat departe de civilizatie, Delta Dunarii reprezinta paradisul pasarilor migratoare. In fiecare an zeci de specii rare poposesc pe acest petec de pamant binecuvantat, pentru a cuibari si a scoate pui. Peste 1800 de specii de plante si nu mai putin de 3500 de specii de animale pot fi intalnite pe teritoriul Deltei, toate constituind 30 de tipuri de ecosisteme diferite. Aceasta este destinatia foto turului nostru. Un teritoriu fabulos in care natura se etaleaza exuberant. O plimbare la bordul barcilor cu motor ne poate oferi un bun prilej de a intalni pasarile Deltei, dar si de a fotografia pescari intinzand navodul in lumina rasaritului.
4 - 7 mai, 2017 | 4 zile | locuri disponibile |
Grad de dificultate:    trek0

Despre noi

Agentia noastra e centrata pe activitati specifice fotografilor care vor sa invete sau sa calatoreasca, descoperind prin fotografie destinatii in tara si in lume. Din 2005 oferim programe destinate atat fotografilor incepatori cat si celor avansati, organizand ture predefinite sau la cerere. Fiind lideri de piata, aici veti gasi cele mai noi programe, destinatii sau cursuri de fotografie.
Agentia este condusa de Mihai Moiceanu unul din cei mai importanti fotografi profesionisti din Romania, autor de carte, editorialist, ghid montan.
Citeste mai multe despre noi sau contacteaza-ne.

Urmareste-ne

Mihai Moiceanu pe Twitter

Newsletter