Blog Mihai Moiceanu

Share

Adevarul Fotografic


Una din cele mai frumoase experiențe pentru un fotograf de natura este inceputul zilei undeva in creierul muntilor.

Share

Cutia Pandorei


La inceputurile cinematografiei, Georges Melies, pionier al cinematografiei cu ascendent de iluzionist, face un experiment.

Share

Lac des Chesserisse


Stau aproape neclintit pe malul lacului asteptand apusul. Stau neclintit pentru ca s-a apropiat o familie de Bouquetin (un nume atat de frumos care se traduce atat de precis si rece: Capra Ibex) care pasc iarba suculenta de pe marginea lacului, la numai cativa metri de mine.

Share

Peisaje “intime”


Dintotdeauna am fost un prieten intim al naturii, am savurat-o in momente de mare intensitate, pe cate un varf cucerit cu efort si respiratia taiata sau lenevind la soarele cu dinti al iernii, asezat confortabil pe schiurile de tura, puse cruce in chip de sezlong.

Share

Disponibil abonatilor la newsletter


In aceasta sectiune veti gasi sfaturi practice ce tin de tehnica fotografica, editarea si procesarea imaginilor si este disponibila abonatilor la newsletter. Articolul curent precum si istoricul sectiunii vor fi disponibile doar in continutul newsletter-ului.

Newsletter

Despre noi

Agentia noastra e centrata pe activitati specifice fotografilor care vor sa invete sau sa calatoreasca, descoperind prin fotografie destinatii in tara si in lume. Din 2005 oferim programe destinate atat fotografilor incepatori cat si celor avansati, organizand ture predefinite sau la cerere. Fiind lideri de piata, aici veti gasi cele mai noi programe, destinatii sau cursuri de fotografie.
Agentia este condusa de Mihai Moiceanu unul din cei mai importanti fotografi profesionisti din Romania, autor de carte, editorialist, ghid montan.
Citeste mai multe despre noi sau contacteaza-ne.

Urmareste-ne

Mihai Moiceanu pe Twitter